Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP [...]
szkolenie w formule on-line
UWAGA: W przypadku zgłoszenia uczestnika z tej samej instytucji jednocześnie na dwa szkolenia:
„Od receptury do jadłospisu. Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i zaleceniami żywieniowymi” 14 grudnia 2020 r. oraz
„Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP w zakładzie żywienia zbiorowego” 15 grudnia 2020 r.
Cena wynosi 269 zł netto/os za każde szkolenie.
Udział w szkoleniu zwolniony z VAT w przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych.
Cena zawiera: udział w profesjonalnym szkoleniu on-line, materiały szkoleniowe przekazane w wersji elektronicznej, certyfikat ukończenia szkolenia, możliwość konsultacji z trenerem.
Dokonanie zgłoszenia na szkolenie jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem regulaminu szkoleń FRDL.
Brak pisemnej rezygnacji ze szkolenia najpóźniej na trzy dni robocze przed terminem będzie równoznaczny z obciążeniem Państwa należnością za to szkolenie. Płatność należy uregulować przelewem po szkoleniu.
ZGŁOSZENIA:
Zgłoszenia należy przesłać mailem na adres: biuro@opole.frdl.pl lub poprzez formularz na www.opole.frdl.pl do 10 grudnia 2020 r.
Pomoc społeczna, zdrowie