Gramatury, receptury i jadłospisy w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży

szkolenie w formule on-line
.png)
Forum
Na szkoleniu odpowiemy na następujące pytania:
1. W jaki sposób nowe normy żywienia i zalecenia żywieniowe wpływają na dotychczasowy sposób żywienia dzieci i młodzieży w placówkach żywienia zbiorowego?
2. Z jakich produktów można przygotowywać posiłki dla dzieci i młodzieży? Czy istnieje lista składników i produktów niedozwolonych?
3. Czy wyliczanie zawartości w posiłkach białek, tłuszczów, węglowodanów i innych składników odżywczych jest obowiązkowe?
4. Jakie programy komputerowe służą do wyliczania energii i zawartości składników odżywczych w posiłkach?
5. Jak sprawdzić czy program, na którym pracuję, posiada aktualną bazę produktów spożywczych z Instytutu Żywności i Żywienia oraz czy ma wprowadzone aktualne normy żywienia?
Udział w szkoleniu zwolniony z VAT w przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych. Cena zawiera: udział w profesjonalnym szkoleniu on-line, materiały szkoleniowe przekazane w wersji elektronicznej, certyfikat ukończenia szkolenia, możliwość konsultacji z trenerem. Dokonanie zgłoszenia na szkolenie jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem regulaminu szkoleń FRDL. Brak pisemnej rezygnacji ze szkolenia najpóźniej na trzy dni robocze przed terminem będzie równoznaczny z obciążeniem Państwa należnością za to szkolenie. Płatność należy uregulować przelewem po szkoleniu.
ZGŁOSZENIA:
Zgłoszenia należy przesłać poprzez formularz umieszczony na stronie www.opole.frdl.pl do 10 marca 2022 r.
Pomoc społeczna, zdrowie